آساخبر: معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام اینکه مصرف نمک و شکر در ایران ۴ برابر استاندارد جهانی است؛ بر ضرورت کاهش مصرف آنها تأکید کرد.
حسین فرشیدی گفت: مصرف شکر در ایران سه و نیم برابر نرخ جهانی و مصرف نمک ما ۴ برابر جهان است که باید این روند اصلاح شود.
وی با بیان اینکه در یک دهه گذشته و خصوصا در دوسال اخیر اقداماتی برای اصلاح مصرف قند و نمک شده با برنامه های فرهنگی انجام شده است، افزود: ترویج استفاده از نان کامل یعنی نان سبوس دار در دستور کار قرار دارد. این نان دیابت، سرطان و فشار خون را کاهش می دهد. اکنون هزار و ۸۰۰ نانوایی در کشور نان کامل طبخ می کنند و امیدواریم استفاده از این نان ترویج بیشتری پیدا کند.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه تحلیلی و خبری آسانیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.